به گزارش دفاعپرس از اصفهان، حاجیه خانم «مریم کریمی مجرد» مادر بزرگوار شهیدان «عزیزالله وحبیب الله ستوده» و همسر جانباز مرحوم حاج «شکرالله ستوده» بعداز سال ها صبوری به عزیزانش پیوست.

مسعود نیک بخت سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در پیامی درگذشت این مادر بزرگوار را تسلیت گفت.
شهید عزیزالله ستوده علم باز یکم فروردین ۱۳۳۶ در تهران متولد شد. تحصیلاتش را تا اخذ کارشناسی رشته حقوق ادامه داد . سال ۵۹ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. بیست و دوم فروردین ۱۳۶۲ در عملیات والفجر یک در فکه به شهادت رسید.
شهید حبیب الله ستوده علمباز نیز بیست و چهارم اردیبهشت ۱۳۳۸ در کاشان به دنیا آمد دیپلم رشته مکانیک داشت سال ۶۰ ازدواج کرد از سوی جهاد در جبهه حضور یافت. او نیز همراه برادر در عملیات والفجر یک شرکت کرد و در بیست و دوم فروردین ۱۳۶۲ به شهادت رسید. پیکر مطهر این دو برادر شهید، مدتها در منطقه ماند تا اینکه پس از تفحص در سال ۱۳۷۳، در روز حماسه و ایثار شهدای کاشان تشییع شدند و در گلزار دارالشهدای دارالسلام کاشان به خاک سپرده شدند.
لازم به ذکر است حاج شکراله ستوده علمباز پدر محترم این شهیدان بزرگوار ، به عنوان جهادگر همراه فرزندان در جبهه حضور داشت .وی نهم آذر ۱۳۶۰ بر اثر اصابت ترکش مجروح و جانباز ۲۵ درصد شد .ایشان پانزدهم آبان ۱۳۸۷ دار فانی را وداع گفته است.
انتهای پیام/